Koningsdag 2023 bij Papendrecht FM en ATOS Radio

0
267
Foto: Piet van de Merwe

ZWIJNDRECHT/HENDRIK-IDO-AMBACHT/PAPENDRECHT – Donderdag 27 april zullen ATOS Radio en Papendrecht FM een gezamenlijke uitzending maken over de activiteiten op Koningsdag.

Vanuit Papendrecht zal Cora Vastenouw verslag doen, Hans Marijs is op pad in Zwijndrecht en vanaf Orange Garden in Hendrik-Ido-Ambacht zal Bram de Waard de interviews verzorgen. Max Oosterwijk verzorgt de presentatie vanuit de studio. Tijdens de uitzending krijgt je alle ins en outs mee over Koningsdag 2023 in de gemeenten Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Zwijndrecht.

De uitzending zal om 14.00 uur beginnen en duurt tot 18.00 uur. De uitzending is te volgen bij Papendrecht FM via 105.0 FM en www.rtvpapendrecht.nl. Bij ATOS RTV is de uitzending te volgen via 106.1 FM en www.atosrtv.nl.