Koningsdag bij Studio De Witt

0
238

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Zaterdagmorgen is er een nieuwe aflevering van Studio De Witt op Papendrecht FM en Drechtstad FM.

In het eerste uur blikt Ben Corino nog even terug op de Koningsdag viering in Dordrecht: interviews met onder ander burgemeester Kolff na de aubade op Stadhuisplein, kinderburgemeester Lynn en met de ongeëvenaarde Dordtse Oranjeklant Marry Huijgen (87). Verder een nabeschouwing door sportverslaggever Corrado Francke van de wedstrijd PEC – FC Dordrecht. Ook is er een verslag over de uitbreiding van het Historisch Documentatie – en Kenniscentrum Augustijnenhof Dordrecht. Dichter van Dienst is jan van der Geer.

In het tweede uur is Dick Leendertse de Hoofdgast. Leendertse is de eigenaar van de bekende winkel “Wonen in de Winkel” op de Groenmarkt.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot19 uur bij ATOS Radio. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.