Nico Knol wint wedstrijd ‘Toen & Nu’ van oud-papendrecht.nl

0
363

PAPENDRECHT – Afgelopen vrijdag vond de prijsuitreiking plaats van een fotowedstrijd getiteld ‘Toen & Nu’. Deze was georganiseerd door de website oud-papendrecht.nl.

De opdracht was: zoek een oude foto (op de site van oud-papendrecht of uit je persoonlijke archief) en maak van de gefotografeerde locatie een nieuwe foto. Nadat alle inzendingen binnen waren en de termijn gesloten was, heeft het bestuur van de stichting een selectie gemaakt van vijf kanshebbers. Vervolgens mochten de inwoners van Papendrecht hun stem uitbrengen op de volgens hen beste foto.

Nico Knol (rechts op de bovenste foto) won de eerste prijs: een prachtige foto van een huis aan het Oosteind tijdens de Watersnoodramp en dan natuurlijk dezelfde foto die hij zeventig jaar later heeft gemaakt. De tweede prijs was voor Henk Blokland en Pieter Groen werd derde.

Voor meer informatie: ga naar oud-papendrecht.nl.