Repair Café open op 6 mei

0
177

PAPENDRECHT – Bij het Repair Café in de Kleine Zaal van Residence Gerbrandy, aan de Gerbrandystraat 3, zitten zaterdag 6 mei van 09.00 uur tot 12:00 uur weer vrijwilligers klaar voor het repareren van kapotte spullen. Dat kunnen bijvoorbeeld zijn: elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, kleding, computers, sieraden, naaimachines en huishoudelijke apparatuur. Ook kunnen messen, scharen, tuingereedschap en boren (behalve elektrisch tuingereedschap en betonboren) geslepen worden. Aanmelden van reparaties kan tot een half uur voor sluitingstijd.

Door het repareren wordt voorkomen dat nog goede spullen worden weggegooid. Ook geven de vrijwilligers hun reparatiekennis graag door en kunnen bezoekers elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten onder het genot van koffie of thee. De reparaties zijn gratis, maar met een gift in de fooienpot of via QR code zijn de vrijwilligers altijd blij.

Voor meer informatie: www.repaircafepapendrecht.nl.