Studio De Witt met Willemijn Nobel

0
368
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Radioprogramma Studio De Witt is zaterdag weer met allerlei actualiteiten gevuld. Van de reportage over de 4 mei herdenking tot de politieke motie om de herten in Park Merwestein voor Dordrecht te behouden. Met Jan van der Geer als de Dichter van Dienst en de nabeschouwing FC Dordrecht – Heracles.

In het tweede uur is Willemijn Nobel de hoofdgast. Zij is met haar man eigenaar van Nobel’s Dordrecht aan de Grtoekerksbuurt.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot19 uur bij ATOS Radio. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.