16-jarige gearresteerd voor brand in huis Nieuw-Lekkerland

0
301
Foto: Hans Hulswit

ALBLASSERWAARD – De politie heeft een 16-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland gearresteerd voor brandstichting bij een huis aan de Saturnusstraat in Nieuw-Lekkerland. Dat vloog rond 00:30 uur in de nacht van zaterdag op zondag in de brand. Getuigen zagen de jongen volgens de politie wegrennen.

Op foto’s is te zien dat er in de ruit op de tweede verdieping aan de voorzijde van het huis een groot gat zit. De brandweer kon geen informatie delen over de oorzaak daarvan. Toen de brand uitbrak, waren de bewoners niet thuis.

De woning is door de brand ernstig beschadigd geraakt. De bewoners kunnen voorlopig niet terug naar huis. In het huis van de buren is ook schade ontstaan.

Dit is een verhaal van onze mediapartner Rijnmond.