Het 5de Kapelconcert door Alisa van Dijk, sopraan en Hans Okkerse

0
359

DORDRECHT – Alisa van Dijk, kondigt met gepaste trots dit concert aan. Het betreft het 5de kapelconcert van haar eigen kapelconcertserie 2023 in de Trinitatiskapel te Dordrecht. Ze hoopt samen met de pianist Hans Okkerse op zaterdagmiddag 27 mei een concert te verzorgen in de akoestische eeuwenoude Trinitatiskapel.

Hans Okkerse is uitvoerend musicus en veelvuldig werkzaam in Dordrecht en omgeving. Alisa van Dijk heeft het muzikale leven de laatste jaren in Dordrecht en omgeving een enorme impuls gegeven. Ze voert met Hans Okkerse het onderstaande schitterende programma uit. Naast een bekende violiste is van Dijk ook volop actief als zangeres. Deze middag kunt u kennismaken met haar zangkwaliteiten.
Programma:

Gustav Mahler, Lieder eines fahrenden Gesellen

Johannes Brahms, Intermezzi

Franz Schubert, selecties uit Winterreise

Het concert is bijzonder. Niet alleen vanwege de ongedwongen sfeer, maar vooral ook door het programma en de toelichtingen door Hans, waardoor er voor iedereen eye-openers (en ear-openers) zullen zijn.

Na afloop is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

De aanvang is 15:30 uur. De deur is open om 15:00 uur.
De toegang is 10 euro en kinderen onder de 15 jaar kunnen gratis komen luisteren.

Parkeren kan voor een voordelig tarief in de parkeergarage aan de Visstraat slechts 100 meter van de kerk.

Het adres van de Trinitatiskapel is: Vriesestraat 22 te Dordrecht. Voor meer info: www.alisavandijk.nl.