Les Chantres: ‘Prepare Ye The Way’

0
207

PAPENDRECHT – Na voorgaande concerten met Kerst en Pasen organiseert Les Chantres op woensdag 21 juni het derde en laatste concert van deze concertreeks, het drieluik van de christelijke feesten, met als overkoepelend thema Prepare Ye The Way. Het afsluitende concert valt na de periode van Hemelvaart en Pinsteren.

Evenals voorgaande concerten zullen eigen koorsolisten en het combo onder leiding van Willem Vlot meewerken. Het koor staat onder begeleiding van dirigent Hans van Blijderveen, die al 32 jaar betrokken is bij Les Chantres. Dit concert zal ook het afscheidsconcert zijn voor de dirigent. Dat maakt dit concert extra bijzonder voor hem, het koor en het trouwe publiek.

Prepare Ye The Way vindt plaats op woensdag 21 juni om 20.00 uur in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat. De toegang is gratis, wel is er een collecte bij de uitgang voor de onkosten.