Wim Veldhuis overleden

0
639
Foto: Facebook

PAPENDRECHT – Wim Veldhuis, voormalig rector van het Willem de Zwijger College, is maandagavond overleden. Veldhuis was 85 jaar.

Wim Veldhuis was ook bondsridder van de KNVB. Hij vervulde vele vooraanstaande functies in het amateurvoetbal en was jarenlang voorzitter van district Zuid 1. Veldhuis was het grootste deel van zijn leven lid van vv Papendrecht. Op vele fronten nam hij vrijwillige bestuurstaken op zich. Hij begon als voorzitter van de schoolvoetbalcommissie in Papendrecht, een rol die hij liefst 35 jaar zou vervullen. Bij de vereniging fungeerde hij verder in diverse periodes als penningmeester, vice-voorzitter en algemeen bestuurslid.

Veldhuis werkte in het onderwijs. Op de Willem (toen nog Willem de Zwijgerscholengemeenschap) was hij docent, conrector voor de brugklassen, plaatsvervangend rector en daarna werd hij rector na het vertrek van Cees Verwer.

Op de website van VV Papendrecht staat dit In Memoriam.