Journalist Frits Baarda in Studio De Witt

0
369
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – Van de herdenking bij de Moerdijkbrug vrijdag tot de herten in Park Merwestein en van FC Dordrecht tot Frits Baarda: radioprogramma Studio De Witt is zaterdag weer met allerlei actualiteiten gevuld.

Presentator Ben Corino was aanwezig bij de herdenkingen op De Essenhof en bij de Moerdijkbrug. Hij laat hierover een reportage horen. Sportverslaggever Corrado Francke blikt terug op het duel tussen ADO Den Haag en FC Dordrecht, tevens het laatste uitduel van de Schapenkoppen dit seizoen.

Frits Baarda, Dordts journalist, is tussen 11:00 uur en 12:00 uur de hoofdgast van Studio De Witt.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot19 uur bij ATOS Radio. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.