Line-up van Big Rivers is bekend: deze artiesten komen naar Dordt

0
267

DORDRECHT – Big Rivers is dit jaar weer aanwezig op 7, 8 en 9 juli om de Dordtse binnenstad te vullen met muzikale deuntjes. In samenwerking met het Monument zijn er dit jaar ook nieuwe podia. Zo is er een stage rondom de Zwijndrechtsebrug en het Teerlink pand.


Er zijn ook twee secret stages, welke dat zijn is nog even een verrassing. Anders is het natuurlijk geen ‘secret’ meer. We kunnen je al wel vertellen dat het programma dit jaar wordt verbreed met elektrische muziek zoals techno, house en elektro. Met namen als David Vunk, Philou, Louzolo en Dam Swindle hoopt Big Rivers dat ze voldoen aan de wensen van de jeugd.

Maar niet gevreesd als deze namen je niks zeggen. Je kan namelijk ook terecht op het Grotekerksplein of op de Grote Markt als je meer fan bent van tribute bands. Ga je dansen op Dancing Queen van Abba of ga je toch liever naar een Doe Maar-tribute? Klik hier voor de volledige Line-up van Big Rivers.

Vorig jaar maakte RTV Dordrecht meerdere uitgebreide reportages, waaronder deze.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner RTV Dordrecht.