“Praatcafé” in bibliotheek Papendrecht

0
187
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Op dinsdag middag 23 en 30 mei tussen 14.00 en 16.00 is het “Praatcafé” in de bibliotheek in Papendrecht. Iedereen is welkom. Wie wil er meedenken met Jannie en Art over de invulling van deze middag ? Hoe krijgen we een boeiende middag met gespreksonderwerpen die uitdagend zijn? Als je wilt meedenken, kom dan die middag langs.

Het zou leuk zijn als de groep die meedenkt ook een afspiegeling is van de inwoners van Papendrecht. Jong en oud, man en vrouw, mensen met een niet westerse achtergrond en mensen die geboren en getogen zijn in Papendrecht. Elk thema is bespreekbaar. Voorwaarde is dat we met respect luisteren naar de ander en niet een mening willen opdringen aan de ander. Voorbeelden van thema’s kunnen zijn: Hoe veilig voel je je in Papendrecht? Wat is een “zorgzame wijk”? Weet je wel wat er allemaal te doen is in Papendrecht? En waar kan ik dat vinden! Wat mis ik in Papendrecht? Maar ook algemene thema’s of info over o.a. LHBTI+, discriminatie, eenzaamheid en geloof zijn mogelijke gespreksonderwerpen.

Ben je geïnteresseerd, maar kan je niet op de dinsdagmiddag? Mogelijk kunnen we ook een Praatcafé starten op de avond. Laat het ons weten door een mail te sturen naar Sterk Papendrecht met vermelding van “Praatcafé van Jannie en Art”. (info@sterkpapendrecht.nl)

(Jannie en Art zijn elke dinsdag middag aanwezig. De derde dinsdagmiddag in de maand is het spelletjesmiddag 18+ en elke week is er mogelijkheid om te schaken. In juni start er een rollatorwandelgroep.)