Robin Matena-Duchenne 40 wordt gereden op 17 juni

0
260

PAPENDRECHT – Op zaterdag 17 juni wordt er weer een poging gedaan om Duchenne de wereld uit te trappen en zoveel mogelijk geld op te halen voor het Duchenne Parent Project.

Iedereen heeft dus nog een kleine 5 weken om de benen te trainen, de accu van de fiets op te laden en banden op te pompen om optimaal voorbereid aan de start te staan. Daarna is het een kwestie van op karakter en/of souplesse de kilometers wegtrappen.

Dit jaar moeten we Robin helaas voor het eerst missen. Om hem te eren en toch een beetje aanwezig te laten zijn, is de naam van het evenement aangepast. Voor het eerst zijn er drie routes waar de tanden in gezet kunnen worden. Uiteraard de traditionele 10 km met de Wheelers door Papendrecht, de standaard 40 km (dit jaar richting Heerjansdam) en als uitsmijter de 160 km voor de echte Die-Hards (richting Afsluitdijk).

Alle routes starten en finishen bij v.v. Papendrecht op sportpark Slobbengors. De start van de 40 km is traditioneel om 13.00 uur (aanwezig 12.15 uur) . De starttijden van de overige routes volgen z.s.m. De gezamenlijke finish staat gepland om 16.15 uur.

Alle deelnemers kunnen gebruik maken van een aanbieding van de Heeren van Ambacht en IJssalon Gebo Gelato. Na de finish is er een afterparty op het opgeknapte rood-zwarte plein.

Via dit e-mailadres kan iedereen zich aanmelden: graag aangeven aan welke route je meedoet en welk bedrag je wilt doneren. Dat laatste kan op onderstaand rekeningnummer.

Rekeningnummer donaties:
NL27 INGB 0005 3257 07  t.n.v. W. Erkelens o.v.v. RMD40 2023