Man (34) voorgeleid voor verstrekken vuurwapen aan schutter Zwijndrecht

0
277
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – Een 34-jarige man uit Voorne aan Zee is dinsdagmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris voor het verstrekken van een vuurwapen aan Minh Nghia V, beter bekend als ‘Lucky’. Die schoot in januari van dit jaar een 66-jarige vrouw en haar dochter neer op een parkeerplaats in Zwijndrecht. De 66-jarige vrouw overleed ter plaatse en haar dochter raakte zwaargewond. Lucky was de ex van de dochter. Hij werd op zaterdag 25 februari aangehouden na een wekenlange klopjacht.

Naast het verstrekken van een vuurwapen wordt de 34-jarige man ook verboden wapenbezit ten laste gelegd. Hij zou niet betrokken zijn geweest bij de schietpartij zelf. Het Openbaar Ministerie zegt dat de man veertien dagen langer vast blijft zitten en doet omwille van het onderzoek verder voorlopig geen uitspraken.

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.