VV Papendrecht bezig selectie Jong Papendrecht te completeren

0
233

PAPENDRECHT – Voetbalvereniging Papendrecht heeft haar selectie voor volgend seizoen grotendeels bijeen weten te houden. Dit was al ruim voor het behaalde kampioenschap bekend.

Dit seizoen is gebleken dat een ruime selectie van levensbelang is. Afwezigheid van basisspelers kon mede worden opgevangen door spelers uit het tweede elftal, spelend in de Hoofdklasse van het reservevoetbal. Dit seizoen zijn enige jongere spelers bij het eerste elftal aangesloten en ook komend seizoen haken er weer een aantal aan.

Omdat enkele oudere spelers uit het tweede selectie-elftal hebben aangegeven volgend seizoen met elkaar lager te gaan spelen, kan de gedreven en ervaren trainer Laurens Gerlich aanvulling gebruiken voor het seizoen 2023-2024. VV Papendrecht beschouwt haar 2e elftal als een ‘Jong Papendrecht’ en een kweekvijver, waar andere clubs dit vaak met een Onder23-team doen. Het speelt zoals gezegd op een uitstekend niveau.

VV Papendrecht is op zoek naar spelers die in een eerder stadium gekozen hebben om in een vriendenelftal te gaan spelen, maar denken op basis van hun recente voetbalverleden wel op dit niveau aan te kunnen haken en beseffen dat er wel tweemaal per week moet worden getraind. Dit geldt ook voor spelers vanuit onze nabije omgeving die reeds besloten hebben toe te zijn aan een andere uitdaging. Ook zij kunnen hun belangstelling kenbaar maken middels een e-mail aan de Technische Commissie (TC) van VV Papendrecht: tc@vvpapendrecht.nl.