Eerste BEER AND FOOD Festival op de Meent

0
348

PAPENDRECHT – Proeven, ontdekken, beleven, je doet het allemaal op het eerste BEER AND FOOD Festival in Papendrecht. Dompel jezelf onder in de vele (speciaal)bieren, foodtrucks, live muziek en geniet van een relaxte sfeer. Al deze dingen vind je op 17 juni op het Marktplein.

Met trots organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard voor de eerste maal een BEER AND FOOD Festival. Tijdens dit evenement kun je niet alleen speciaalbier proeven, maar je kunt ook in gesprek gaan met de ambachtelijke brouwers in kwestie, die met plezier en liefde over hun vak vertellen. Op het festival zullen diverse food stands van lokale (horeca) ondernemers aanwezig zijn, zodat je tijdens het festival combinaties van lekker eten en prachtig bier kan ontdekken.

Het festival vrij toegankelijk voor jong en oud. Met munten (€1,50 per stuk) kan er los wijn, fris en eten worden gehaald. Maar om te kunnen genieten van de speciaalbieren koop je een ticket en krijg je een proefglas plus 3 munten om mee te starten. Op het marktplein zijn spoelpunten aanwezig om je glas te reinigen.

Een Early Bird ticket a €10 is vanaf nu verkrijgbaar via de website (na 31 mei en aan de kassa geldt de reguliere prijs van €12,50). Ook is het mogelijk om een VIP-tafel te reserveren voor 8 personen, gegarandeerd plek en inclusief bediening.

Tafelronde 140 Alblasserwaard bestaat uit ondernemende mannen in de leeftijd tot 40 jaar. Zich inzetten voor de maatschappij zit in het DNA van de club. Met de organisatie van dit evenement hoopt men geld op te kunnen halen voor de Peperhoeve Wonen en Zorg in Oud-Alblas. Deze instelling biedt een thuis voor mensen met een verstandelijke beperking en wil graag verduurzamen met het plaatsen van zonnepanelen.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets ga je naar de website www.beerandfood.nl. Hier vind je o.a. de brouwerijen en aanwezige foodstands terug. Er komen nog een paar mooie namen bij en zodra die bevestigd zijn, zal dat worden gedeeld via alle kanalen van Tafelronde 140.