Fietsster gewond na aanrijding met vrachtwagen

0
333
Foto: Lex van Steenis

DORDRECHT – Een fietsster is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen bij het Oranjepark in Dordrecht. Het ongeluk gebeurde rond kwart over een bij de rotonde in de buurt van het centraal station.

Naast twee ambulances is er ook een traumahelikopter opgeroepen om medische hulp te verlenen. Een politiewoordvoerder laat weten dat het gaat om een mevrouw die op de fiets is aangereden door een man in een vrachtwagen.

Foto: Lex van Steenis

Chauffeur wordt verhoord
De chauffeur is aangehouden en wordt verhoord op het politiebureau, iets wat volgens de politie gebruikelijk is bij dit soort situaties.

De vrouw is met verwondingen aan haar been naar het ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is voor de rest niets bekend. Het Oranjepark is na de botsing nog een flinke tijd afgesloten geweest voor onderzoek.

Foto: Lex van Steenis

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.