Gratis online voorstelling Pim en Pom op 3 juni

0
234
Foto: aangleverd

PAPENDRECHT – Bibliotheek AanZet houdt een Pim en Pom-tastisch feestje voor kinderen vanaf 2 jaar . Op zaterdag 3 juni om 15:00 uur kan het hele gezin thuis meekijken met de voorstelling van deze twee beste kattenvriendjes. Beleef thuis een grappig en muzikaal avontuur met Pim & Pom…

Boekstartdag
De gratis Pim en Pom livestream is onderdeel van de landelijke Boekstartdag. Dit is een dag waarop bibliotheken ouders met jonge kinderen extra welkom heten en het belang van (voor)lezen onder de aandacht brengen. In de bieb worden workshops en activiteiten georganiseerd. Ontdek hoe fijn én belangrijk het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn!

Kinderen altijd gratis lid
Alle kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis lid van de bibliotheek. Maak nu je kleintje gratis lid van de bieb en ontvang het gratis BoekStart-koffertje!

Meer informatie en gratis aanmelden via: www.debibliotheekaanzet.nl/boekstartdag

Praktische informatie
Wat: Online voorstelling Pim & Pom
Wanneer: Zaterdag 3 juni van 15:00 tot 15:45
Waar: Online
Voor wie: Gezinnen met kinderen vanaf 2 jaar