Werelderfgoed Kinderdijk zoekt meer vrijwilligers

0
169

KINDERDIJK – Stichting Werelderfgoed Kinderdijk organiseert binnenkort twee open dagen om nieuwe vrijwilligers te werven. Het team heeft op dit moment zo’n 225 enthousiaste medewerkers, maar versterking is gewenst.

Voor wie interesse heeft om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, zijn er op dinsdagmiddag 30 mei van 14.00 tot 16.00 uur en zaterdagochtend 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur open dagen.

Tijdens deze open dagen krijgen geïnteresseerden de kans om meer te leren over de vrijwilligersfuncties binnen het Werelderfgoed. Daarnaast stappen bezoekers met elkaar aan boord van de rondvaartboot om het gebied alvast te verkennen. Van gids tot schipper en van klusser tot host, er zijn veel functies beschikbaar, meldt de stichting Werelderfgoed Kinderdijk.

Als vrijwilliger bij de molens van Kinderdijk ontdek je hoe het is om actief bezig te zijn in de buitenlucht, terwijl je bezoekers van over de hele wereld spreekt en ontmoet. Daarnaast is de samenwerking met de andere vrijwilligers een leuke manier om je eigen kring uit te breiden

Voor meer informatie en aanmelding: www.kinderdijk.nl/opendag of 078-6912830.