Zomeraondconcert in de Muziektent

0
212

Pop/rock koor Sweet Pepper

PAPENDRECHT – Op vrijdagavond 2 juni is het 1e zomeravondconcert van 2023 in de muziektent aan de Kazernestraat. Het concert duur van 20.00 tot 23.00 uur en wordt weer georganiseerd door de Stichting Dorpsbehoud Papendrecht, de eigenaar van de muziektent.

Bij dit concert is de variatie in artiesten bijzonder groot. Eerst speelt Die Papendörfer Musikanten, een egerländer kapel, die de bezoekers in de sfeer brengt van de bergen van Oostenrijk of Zwitserland. Daarna is er een optreden van Shantykoor De Admiraliteit, dat een keur aan bekende zeemansliedjes ten gehore zal brengen. Vervolgens is treedt pop/rockkoor Sweet Pepper op. Dat is een koor dat nummers van Alice Cooper tot Van Dik Hout en alles daar tussenin in haar repertoire heeft. De avond wordt afgesloten met een gezamenlijke finale.

In de Koek-en-zopie tent zijn koffie, thee, limonade en (licht)alcoholische drankjes verkrijgbaar. De opbengst daarvan komt ten goede aan Dorpsbehoud. Er wordt gewerkt met muntjes én pinnen kan ook.

Het concert wordt financieel mede mogelijk gemaakt door: A&G Autoservice, Vloerenstudio Papendrecht en v/h Melange Rood en dankzij de medewerking van Dixi Sanitary Services, Elsco Drankenhandel en Het Rode Kruis, afd. Alblasserwaard. Alle werkzaamheden worden deze door uitgevoerd door.

Op vrijdagavond 25 augustus staat het 2e concert op het programma, dan met medewerking van SMOY.