Kaartverkoop nieuw seizoen in De Willem gestart

0
264

PAPENDRECHTDe kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Theater De Willem is gestart. Vanaf maandag 22 mei kan iedereen kaarten reserveren voor de ruim 100 voorstellingen die vanaf september te zien zijn in Theater De Willem.

Het aanbod van De Willem telt ruim 100 voorstellingen, van grote namen tot kleine parels; familievoorstellingen, cabaret, muziek of toneel, er zit voor iedereen iets bij. Vooral op het gebied van cabaret is er bijzonder veel talent bijgekomen. Laat je eens verrassen door onder andere Lotte Velvet, N00B, Thjum Arts of Blauwe Vinkjes, stuk voor stuk prijswinnaars! Maar natuurlijk staan vertrouwde namen als Tineke Schouten, Paul de Leeuw, Lenette van Dongen, Slagerij van Kampen en Huub Stapel ook op het podium van De Willem.

Extra trots is het theater op een aantal bijzondere voorstellingen, zoals het concert waarmee Waylon het seizoen opent, De Komedie over een Bankoverval van Jon van Eerd en de twee Moordmysteries; een uniek nieuw theaterconcept, een soort Cluedo en Escaperoom in één. Ook aan de kinderen is gedacht, zo komen Bing, Bumba, Juf Roos, Fien en Teun en Buurman en Buurman langs, maar ook Social Squad, Pietje Bell en Mees Kees. Er is uit heel veel moois te kiezen.

Kaarten reserveren voor het nieuwe seizoen kan vanaf maandag 22 mei op www.theaterdewillem.nl. Let op, het is vanaf dan uitsluitend mogelijk online via de website te reserveren of via het bestelformulier uit onze brochure.