50e Avondvierdaagse in Papendrecht

0
342

PAPENDRECHT – Van maandag 5 juni t/m donderdag 8 juni wordt de 50ste Avondvierdaagse in Papendrecht gelopen. Een jubileumeditie. De Avondvierdaagse wordt ieder jaar georganiseerd door Speeltuin de Zonnebloem. De speeltuin hoopt dat er dit jaar weer veel sportieve Papendrechters zijn die 4 avonden mee gaan lopen. Groepen en individuen kunnen 5 km lopen. Ook is er een mogelijkheid om 10 km te lopen voor individuen.

Omdat er op de eerste avond lange rijen worden verwacht bij het inschrijfbureau, zijn er 2 inschrijfavonden gepland: namelijk op donderdag 25 mei en dinsdag 30 mei van 19:00 -20:00 uur in het gebouw van SV de Zonnebloem aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat). Kunt u alvast een beetje trainen en lopend komen. Het inschrijfgeld is 5 euro, graag contant betalen.

Tijdens de A4daagse kan de 10 km starten vanaf 18:00 uur en de 5 km vanaf 18:30 uur. De groepen (scholen) starten vanaf 18.35 uur. Start en finish is zoals altijd op het Marktplein.

Voor inlichtingen kunt u terecht via avondvierdaagsepapendrecht@gmail.com.