Repair Café is open op 3 juni

0
162
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Bij het Repair Café in Residence Gerbrandy aan de Gerbrandystraat 31 zitten zaterdag 3 juni weer vrijwilligers van 09.00 uur tot 12:00 uur klaar voor het repareren van kapotte spullen.

Dat kunnen zijn: elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, kleding, computers, sieraden, naaimachines en huishoudelijke apparatuur. Ook kunnen messen, scharen, tuingereedschap en boren (behalve elektrisch tuingereedschap en betonboren) geslepen worden. Aanmelden van reparaties kan tot een half uur voor sluitingstijd.

Door het repareren wordt voorkomen dat nog goede spullen worden weggegooid. De vrijwilligers geven graag hun reparatiekennis door en bezoekers kunnen elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten onder het genot van koffie of thee. De reparaties zijn gratis, maar met een gift in de fooienpot of via QR code zijn de vrijwilligers altijd blij.