Treinen tussen Rotterdam en Dordrecht rijden weer

0
260
Foto: Rijnmond

REGIO – Door een technische storing bij de RET reden er in de hele regio Rotterdam dinsdagochtend geen metro’s. Inmiddels is de storing verholpen en kunnen reizigers weer gebruikmaken van de metro. Het busverkeer kampt nog wel met een aantal problemen.

Ook geen treinen tussen Rotterdam en Zwijndrecht
Naast alle problemen met het openbaar vervoer met het openbaar vervoer binnen Rotterdam, bleek de stad ook van buitenaf moeilijk bereikbaar. Door het uitlopen van werkzaamheden reden er dinsdagochtend tot ongeveer 11.30 uur ook geen treinen tussen Rotterdam, Lombardijen, Barendrecht en Zwijndrecht. De NS heeft stopbussen ingezet. Om 12.30 uur reden de treinen weer volgens de dienstregeling. Er is nog wel sprake van 15 minuten vertraging tussen Rotterdam en Dordrecht. Dat duurt waarschijnlijk de hele dag.

Dit is een artikel van onze mediapartner Rijnmond.