De Lage Waard viert 50-jarig jubileum met ‘dag uit’ naar Movie Park Germany

0
138
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Scholengemeenschap De Lage Waard viert dit jaar het 50-jarig jubileum van haar oprichting in 1972. In 2022 kon dit niet op gepaste wijze gevierd worden vanwege de COVID-19-pandemie. Om deze bijzondere mijlpaal alsnog te vieren, bedacht de school een cadeau voor haar leerlingen.

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum bood De Lage Waard alle leerlingen en medewerkers een ‘dag uit’ naar Movie Park Germany aan: de perfecte plek om samen plezier te hebben en herinneringen te creëren. Afgelopen dinsdag genoten de leerlingen en medewerkers van de locatie vmbo/mavo van een scala aan spannende attracties, shows en entertainmentmogelijkheden van het avonturenpark. Van achtbanen en waterattracties tot stuntshows en themagebieden, er was voor ieder wat wils. Op 13 juni gaan de leerlingen en medewerkers van de locatie havo/vwo naar Movie Park voor een ‘dag uit’.

Foto: aangeleverd

Cees Nugteren, rector-bestuurder van De Lage Waard, is enthousiast om het 50-jarig jubileum op deze manier te vieren: “Het 50-jarig jubileum van De Lage Waard markeert een halve eeuw inzet voor onderwijs. Onze school heeft als missie dat leerlingen niet alleen een mooi diploma behalen, maar ook groeien als persoon. Het is mooi om te zien dat we de afgelopen vijf decennia generaties leerlingen hebben geholpen om zich te ontwikkelen en ze te voorzien van alle mogelijkheden om hun talenten te ontwikkelen. Het jubileum is dan ook een waardevol moment van waardering en erkenning voor iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de school. Het was jammer dat we het jubileum niet in 2022 konden vieren, maar we zijn blij dat we onze leerlingen en medewerkers alsnog een onvergetelijke ‘dag uit’ in Movie Park hebben kunnen bieden. Het was een feestelijke dag met veel plezier, we hopen dat iedereen er een mooie herinnering voor later bij heeft!”.