SSN blijft sponsor van HC Souburgh

0
149
Foto: aangeleverd

ALBLASSERWAARD – Hockeyclub Souburgh in Alblasserdam heeft de sponsorovereenkomst met de SSN (Stichting Samenwerking tot Nut van het algemeen) verlengd voor een periode van 3 jaar. De stichting is al ruim 30 jaar hoofdsponsor voor het jeugdbegeleidingsplan van de club.

Op zaterdag 20 mei vond de ondertekening plaats van de sponsorovereenkomst voor een periode van 3 jaar.

Het doel van de Stichting Samenwerking tot nut van het Algemeen [SSN] is het bevorderen van culturele, sociale, educatieve, charitatieve, ideële activiteiten en activiteiten op het gebied van sport, mits in het werkgebied van de vroegere Nutsspaarbank. Als tegenprestatie verlangt de stichting promotionele activiteiten ten behoeve van de naamsbekendheid en het imago van de SNS Bank.