Papendrecht JO11-1 wint toernooi

0
318

DINTELOORD – Op zaterdag 3 juni ging de JO11-1 van Voetbalvereniging Papendrecht naar het Noord-Brabantse Dinteloord. Op het door gastheer VV Prinsenland georganiseerde jeugdtoernooi werd een uitstekend resultaat behaald. Door alle wedstrijden te winnen hebben de rood-zwarten zichzelf beloond met de 1e plaats.

De jongens van Papendrecht JO11-1 speelden goed samen en lieten mooi voetbal zien. De eerste drie wedstrijden wisten ze de nul te houden. In de laatste wedstrijd kwamen ze al snel op voorsprong. Dankzij een treffer van de tegenstander werd het nog even spannend maar door niet op te geven en het eigen spel te blijven spelen wisten ze twee minuten voor tijd nog de 2-1 te maken. Dit late doelpunt was genoeg voor de overwinning en de winst van het toernooi.