Banendag op zaterdag 17 juni bij Veth Propulsion

0
374
Foto: Veth Propulsion

PAPENDRECHT – Op zaterdag 17 juni organiseert Veth Propulsion BV tussen 10:00 en 14:00 de jaarlijkse Banendag op haar locatie aan de Nanengat 17.

Voor verschillende vacatures op meerdere afdelingen is Veth op zoek naar versterkingen. Op de Banendag worden presentaties gegeven en rondleidingen georganiseerd, zodat bezoekers een goede indruk krijgen van de producten en diensten die door Veth worden geleverd en wat de verschillende functiegebieden zoals Engineering, Productie, Logistiek en Service te bieden hebben.

Veth Propulsion bv is wereldwijd een toonaangevende producent van roerpropellers, boegschroeven en controlesystemen voor de binnenvaart, zeevaart, jachtenbouw en offshore markt. Al sinds 1951 is Veth Propulsion een begrip in de maritieme sector, en daarnaast sinds de jaren 70 de drijvende kracht achter duurzame en unieke voortstuwingsinstallaties. Van origine is het een familiebedrijf dat nu deel uitmaakt van het op de Amerikaanse beursgenoteerde bedrijf Twin Disc Inc. Op de locatie in Papendrecht zijn 165 medewerkers werkzaam.

Vooraf aanmelden voor de Banendag is niet nodig, parkeerruimte op het terrein is voldoende aanwezig.