Dit was Wantijpop 2023

0
353
Archieffoto: Dennis Koorevaar/ RTV Dordrecht

DORDRECHT – Er werd veel gedronken, vooral water, gesmeerd en gedanst afgelopen weekend in het dordtse Wantijpark. De zesentwintigste editie van Wantijpop was een warme editie. Net als vorig jaar werd er gezorgd voor de nodige verkoeling. Artiesten als Antoon, Froukje en Waylon zorgde voor een goede sfeer.

De sfeer onder de bezoekers zat er goed in. “We komen vooral voor de gezelligheid”, vertelt een van de bezoekers. “Als het kan komen we ieder jaar.” Een ander zegt dat zij de line-up zelfs beter vond in vergelijking met vorig jaar. “Maar Wantij is altijd leuk. Gezellige sfeer. Daar komen we voor.”

De avond begon met Antoon op het hoofdpodium, gevolgd door Froukje. Waylon sloot de avond af. Het bleef nog lang warm en gezellig in het park.

Vrijdagavond kon men tijdens Wantij Live (betaald) genieten van onder meer Anouk en Danny Vera. Burgemeester Wouter Kolff plaatsaste foto’s op zijn Facebookpagina.

Wantij Live: Anouk, foto Wouter Kolff
Wantij Live, foto Wouter Kolff

Dit is een verhaal van onze mediapartner RTV Dordrecht.