Studio De Witt over Keti Koti

0
301

UPDATE: Door een technische storing in de studio van Drechtstad FM kon Studio De Witt zaterdag 24 juni niet worden uitgezonden.

DORDRECHT/PAPENDRECHT – In Studio De Witt komen zaterdag weer allerlei onderwerpen aan bod. Het radioprogramma is tussen 10:00 uur en 12:00 uur te beluisteren op Papendrecht FM.

Hoofdgast tussen 11 en 12 uur is Sidney Breidel, die vertelt over Keti Koti. De van oorsprong Surinaamse feestdag wordt op 1 juli gevierd wegens het afschaffen van de slavernij.

In het eerste uur komt allerlei nieuws van de afgelopen week aan bod, zoals de gesprekken met bewoners over de vluchtelingenopvang in Papendrecht en het wel of niet betaald parkeren in de Dordtse wijk Sterrenburg. Ahmet Polat vertelt over de strijd tegen discriminatie in Dordrecht.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio. Het programma wordt op Drechtstad FM uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.