Jillroy Ruiz is voetballer van het Jaar bij VV Papendrecht

0
335
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Ieder seizoen wordt een voetballer uit de selectie van Voetbalvereniging Papendrecht bekroond tot Speler van het Jaar. Dit jaar is daar geen uitzondering op. In dit seizoen, waarin Papendrecht het kampioenschap heeft behaald in de tweede klasse, was het extra spannend wie aan de haal zou gaan met de Gouden Schoen. Deze zal voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de bekercompetitie uitgereikt worden.

Dat het dit seizoen extra spannend was, blijkt wel uit het feit dat de top drie binnen 15 punten van elkaar geëindigd is. De winnaar van de Gouden Schoen kreeg 719 punten van de verschillende beoordelaars. De Voetballer van het Jaar van het seizoen 2022-2023 is Jillroy Ruiz. Hij houdt Cees Baars (710 punten) en Norichio Nieveld (705 punten) achter zich.