“Rollator wandelgroep” gestart

0
231

PAPENDRECHT – Op dinsdag middag 6 juni jl. is er voor het eerst een rollator wandelgroep gestart. Op initiatief van Renate Bussau wandelde een aantal rollatorbezitters van de Badhuisstraat naar de bibliotheek op de Markt om daar even op adem te komen en samen koffie en thee te drinken.

Het plan is om dat elke eerste dinsdag van de maand te herhalen. Op dinsdag middag 4 juli is de tweede keer. Het is belangrijk voor de gezondheid dat senioren in beweging blijven en samen wandelen is ook gezellig. In de bibliotheek in het gemeentehuis is elke dinsdagmiddag een activiteit (14.00 -16.00).

Elke dinsdag middag kunnen er spelletjes worden gedaan en kan er geschaakt worden. De vierde dinsdag middag in de maand is het Praat café, waar iedereen welkom is om mee te doen. Jannie en Art staan dinsdag middag 11 juli a.s. op de Markt om de activiteiten onder de aandacht te brengen en het gesprek aan te gaan. In augustus volgt er een nieuwe activiteit die ze binnenkort bekend maken.