Grote schade door botsing; veroorzaker rijdt door

0
431
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Bij een eenzijdig ongeval op de hoek van het Westeind met de Anthony Fokkerweg is donderdagavond 22 juni een auto zwaar beschadigd geraakt. De veroorzaker is doorgereden. Waarschijnlijk is zijn of haar auto ook zwaar beschadigd.

De botsing vond plaats rond 23.15 uur. De eigenaar van de auto snelde naar buiten en zag dat zijn Jeep Wrangler ongeveer anderhalve meter verschoven was richting de muur bij het huis. Er waren rode verfstrepen zichtbaar op de rechter en linker voorbumper. En er lagen diverse brokstukken van een reflector van de auto die het ongeval veroorzaakte op de plaats waar het gebeurde.

“Een getuige heeft gezien dat het om een rode Mercedes ging”, vertelt het geschrokken slachtoffer, die graag de schade wil verhalen op de dader. De veroorzaker heeft zich niet gemeld, maar is donderdagavond met hoge snelheid richting het Slobbengors gevlucht. Vrijdagochtend bleek dat de complete stuuras van de Jeep was afgebroken.

“Wat ons verbaast en stoort is dat de rode auto heeft kunnen doorrijden. Deze auto moet ook een enorme schade hebben opgelopen en iemand moet dit hebben gezien de volgende dag.”

De eigenaar hoopt dat mensen die meer weten, of de dader, zich zullen melden bij de politie. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Dit is een verhaal van Bert Bons voor HetKontakt/Klaroen.