Cursussen Volksuniversiteit

0
172

PAPENDRECHT – De taalcursussen bij Volksuniversiteit Papendrecht zijn speciaal ontwikkeld voor het volwassenenonderwijs. De opzet is de taal zo snel mogelijk te leren spreken en verstaan. Om deze goed te leren spreken is enige kennis van de grammatica noodzakelijk. Afhankelijk van uw niveau moet u buiten de lestijden rekenen op zo’n 2 uur huiswerk per week. Bij opfriscursussen 3 tot 4 uur.


Voor wie buiten de schoolvakanties weg gaat, is er in de zomer waarschijnlijk juist behoefte aan wat creatieve activiteit. Daarom organiseert VU Papendrecht de Zomerschilderwerkplaats. Dit jaar speciaal gericht op het thema Landschap en natuur. Weilanden, sloten, boerderijen, bomen, wolken, bloemen en dieren; alles in de natuur kan uw onderwerp zijn. De docent Teus van Kooten gaat er naar streven zoveel mogelijk met de groep buiten te schilderen op diverse locaties in de natuur. De keren dat het weer dit niet toelaat, schilderen we in ons eigen gebouw. Laatste 2 plaatsen nog beschikbaar!

Neem een kijkje op de website van de Volksuniversiteit.