Theaterkassa De Willem tijdens zomermaanden niet bereikbaar

0
160
Foto Waylon: aangeleverd

PAPENDRECHT – Van 17 juli tot en met 20 augustus is Theater De Willem niet bereikbaar. Er kunnen in deze periode ook geen kaarten worden gereserveerd via de telefoon of aan de theaterkassa.

Heel Nederland maakt zich op voor de zomervakantie. Ook de medewerkers van Theater De Willem. Theater De Willem is van 17 juli tot en met 20 augustus niet bereikbaar. Wel wordt de e-mail zo nu en dan gelezen, maar een antwoord kan iets langer duren dan normaal. Vanaf maandag 21 augustus is het theater weer bereikbaar voor alle vragen en reserveringen.

Reserveren tijdens de zomermaanden
Ondanks het feit dat de medewerkers van het theater niet aanwezig zijn om je persoonlijk te woord te staan, is het wel mogelijk om 24/7 online kaarten te reserveren. Kies je voorstelling, je favoriete plaatsen, betaal direct en print meteen je e-tickets. Makkelijk en snel.

Terugblik
Theater De Willem heeft een prachtig seizoen achter de rug; ruim 26.000 bezoekers, de laatste voorstelling van Youp van ’t Hek, uitverkochte zalen, grote namen en nieuwe talenten, vele (nieuwe) huurders en niet te vergeten de optredens van de kinderen van JeugdTheaterSchool Papendrecht.

Seizoensopening
Niemand minder dan Waylon zal het theaterseizoen op donderdag 7 september openen. Waylon haalde de country weer naar Nederland, maar als ‘Gewoon Willem’ heeft hij nu ook Nederlandse liedjes op de plaat gezet. In zijn theatershow combineert hij dat werk met liedjes van grote Nederlandstalige zangers van de afgelopen 75 jaar. Er zijn nog kaarten.

Het is nog niet te laat
Ook zijn er nog diverse plaatsen beschikbaar voor zeer populaire voorstellingen van bijvoorbeeld Paul de Leeuw, 3JS, Country Roads, Roué Verveer, Tineke Schouten, The Kik, Lenette van Dongen, Best of Britain of Christel de Laat.

Vergeet ook zeker Lotte Velvet, n00b, Merijn Scholten, Janneke Bijl, Grof Geschud of Jay Francis (Tisjeboy Jay) niet.

Bekijk het hele aanbod van Theater De Willem op www.theaterdewillem.nl.