Auto klem tussen twee vrachtwagens, vrouw zwaargewond naar ziekenhuis

0
316
Archieffoto: Corrado Francke

REGIO – Een auto is dinsdagmiddag rond 15:30 uur klem komen te zitten tussen twee vrachtwagens. Dat gebeurde op de parallelbaan van de A15 bij knooppunt Gorinchem in de richting van Papendrecht. In de personenauto zat een jonge vrouw die door de hulpdiensten moest worden bevrijd. Ze is zwaargewond en met spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht.

Het lijkt erop dat de auto in een file stilstond achter een vrachtwagen en dat vervolgens een andere vrachtwagen op de auto botste. De hulpdiensten kwamen na de melding massaal ter plekke. Ook een traumahelikopter landde op de snelweg om de hulpdiensten en het slachtoffer te ondersteunen.

De bestuurder van de achterste vrachtwagen is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd en daarna aangehouden.
Op de A15 bij Gorinchem stond lange tijd flink wat file. Het ongeluk gebeurde op de parallelbaan van de A15, vlak voor de verbindingsweg met de A27. De parallelweg en de verbindingsweg waren afgesloten. De hoofdrijbaan van de A15 was wel open.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.