Gezellige drukte in Wantijpark tijdens Brand Parkies

0
373
Foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – Brand Parkies Dordrecht keert dit jaar terug naar het Wantijpark. De komende vijf weken kun je weer genieten van gratis live muziek. Maandag werd het festijn afgetrapt door Niels Geusebroek. Elke maandag staat er een andere artiest op het podium.

De eerste dag van het evenement begon goed. Er heerste een gezellige drukte in het Wantijpark. Het hoofdprogramma begint elke maandag om 20:00 uur, maar vanaf 19:00 uur kun je alvast genieten van het voorprogramma. Ook kun je op elke maandag losgaan op de Silent Disco.

Het evenement Brand Parkies vindt niet alleen in Dordrecht plaats. Ook in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom kun je vanaf vandaag de komende zes weken genieten van live muziek.

De eerstvolgende artiest die optreedt in Parkies Dordrecht is Black Bottle Riot op maandag 17 juli. In de drie weken daarna komen Flaire, Primaat en Radio Negra aan bod. The Deputees sluiten de reeks af in de zesde week op maandag 14 augustus.

Dit is een verhaal van Ananda Cobussen voor onze mediapartner RTV Dordrecht.