Ruben loopt naar Utrecht voor zijn overleden dochter Nova

0
416

REGIO – Ruben Keijzer verloor zijn dochter Nova aan een hersentumor toen zij pas 2 jaar oud was. Nu gaat hij wandelen om geld op te halen voor onderzoek. Van zijn huis naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. “Als ouders sta je machteloos.”

Samen met zijn vrouw Dana zette hij een actie op voor het Prinses Máxima Centrum, waar kinderen met kanker terechtkunnen. Op de dag dat Nova haar derde verjaardag zou hebben gevierd, gaat Ruben de wandeling maken naar Utrecht om geld op te halen voor het centrum. Hij start rond middernacht aan de wandeling van 50 kilometer.

De wandeling is ter nagedachtenis aan Nova, maar ook voor alle kinderen met kanker onder het motto “er is nog een lange weg te gaan naar volledige genezing van kinderkanker”.

Ruben en Dana zijn op zoek naar meer sponsors. Voor bijvoorbeeld 50 euro (of meer) kun je je logo laten drukken op het T-shirt dat Ruben zal dragen tijdens zijn wandeling. Stuur voor 21 juli het logo naar groteavonturen@gmail.com

Sponsoring kan via de actiesite: https://www.maximaalinactie.nl/fundraisers/dana-keijzer/donors
Ruben en Dana hebben ook een Facebookpagina: https://www.facebook.com/ActieAvontuur