Boze man (84) gearresteerd na verwonding ambulancemedewerker

0
279

REGIO – De politie heeft maandag een 84-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Zijn familie maakte zich zorgen over zijn welzijn en sloeg alarm. Toe een ambulance er op af ging en een hulpverlener aanbelde, wilde hij niet opendoen. Ook wilde hij niet met hem praten.

Toen de hulpverlener een hogere verdieping van het huis in wilde gaan via een open raam, gaf de bewoner hem een klap op zijn hand. Daardoor viel hij bijna van de ladder. Het lukte de ambulancemedewerker om veilig naar beneden te komen maar zijn vinger is mogelijk wel gebroken.

Ondertussen werd de bewoner steeds bozer. Hij liep in zijn woonkamer rond met een stalen pijp, een mes en en honkbalknuppel. Later bleek dat hij ook een kruisboog in huis had. De politie heeft de man gearresteerd en vastgezet.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.