Na de vakantie nieuw seizoen bij ToBe in Papendrecht

0
151
Foto: Danny van der Weck

PAPENDRECHT – Iedereen kan na de zomervakantie bij ToBe leren spelen op gitaar, viool, piano of aan een van de andere muziekcursussen meedoen. Al vanaf 1 jaar kunnen kinderen muziekles krijgen bij ToBe in Papendrecht. Nieuw in dit seizoen is de Slagwerkgroep. Alle ToBe-cursussen die plaatsvinden op Rembrandtlaan 206 zijn nu te vinden via de online Cursusvinder. Inschrijven voor het nieuwe seizoen is al mogelijk.

ToBe biedt in Papendrecht voor iedereen muziekcursussen aan in het pand aan de Rembrandtlaan, waar ook Muziekvereniging Excelsior zit. Ook geeft ToBe cursussen dans, theater, kunst & design én muziek in het Energiehuis in Dordrecht, Noordendijk 148. Alle cursussen starten in de week van maandag 4 september.

Open Dag
Op zondag 20 augustus is er een Open Dag van 10.00 tot 14.00 uur in het Energiehuis, met gratis activiteiten voor kinderen t/m 12 jaar. Ook de cursussen die in Papendrecht worden gegeven, zijn op de Open Dag te vinden. De lessen starten twee weken daarna. Het is op de Open Dag mogelijk om direct aan te melden, twee weken later starten de cursussen al. cursussen kun je vinden via de Cursusvinder.

Nieuw: Slagwerkgroep
Voor kinderen en jongeren met ervaring op slagwerk en drums start ToBe in september een Slagwerkgroep. Deze is er speciaal voor beginnende en gevorderde drummers die samen met anderen muziek willen maken.

Betalen via Stichting Leergeld
Voor cursisten en gezinnen met een beperkt budget is het mogelijk om bij ToBe een tegemoetkoming in het cursusgeld te krijgen via Stichting Leergeld. Kijk op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld.