Dordrecht Pride in Studio de Witt

0
469
Foto: Corrado Francke, RTV Dordrecht

DORDRECHT/PAPENDRECHT – In Studio De Witt komen deze zaterdag meerdere onderwerpen aan bod. Het radioprogramma van presentator Ben Corino en technicus Hans Hulswit is tussen 10.00 en 12.00 uur live te beluisteren op Papendrecht FM 105.

In het eerste uur van de uitzending komt de Herdenking van de Eerste Vrije Statenvergadering aan bod en vertelt FC Dordrecht-watcher Corrado Francke ons het laatste nieuws over de betaald voetbalclub. Deze keer is de dichter van dienst Peter M. vd Linden. De opening van filmtheater De Witt en de handtekeningenactie tegen het openstellen van het terras van Brasserie De Witt worden ook besproken.

Er is ook aandacht voor het OM, dat in hoger beroep gaat tegen het levenslange vonnis van schutter John S. Hij doodde op 4 mei vorig jaar in Vlissingen een schoenmaker en schoot twee dagen later twee vrouwen dood op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam. Een jongen van twaalf en een vrouw van twintig raakten zwaargewond tijdens dit incident. De officieren van justitie hadden dertig jaar gevangenisstraf en TBS met dwangverpleging geëist.

In het tweede uur zijn de organisatoren van de Dordrecht Pride de hoofdgasten.

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Kunt u niet luisteren? Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.