Man zit op dak; auto duikt in vangrail

0
173
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – Het was weer een druk weekend voor de hulpdiensten. Zo zat er een man ruim een uur op een dak van een woning in de Johan de Wittstraat en vloog op de A16 een auto tegen de vangrail.

In de nacht van zaterdag op zondag rukte de hulpdiensten uit naar de A16 in verband met een ongeval. De bestuurster van een Belgisch voertuig zou te diep in het glaasje hebben gekeken waardoor zij van de weg raakte. Ze knalde tegen de vangrail, die daardoor flink beschadigd raakte. Ook de auto kwam er niet goed vanaf. Het voertuig is weggesleept en de bestuurster is meegenomen.

Zondagochtend waren de hulpdiensten te vinden in de Johan de Wittstraat in Dordrecht vanwege een verwarde man op een dak van een van de gebouwen in de straat. De man zat daar zeker een uur. De hulpdiensten lieten in die tijd een speciaal kussen uit Rotterdam overkomen en benaderden de man via een hoogwerker. Uiteindelijk koos de man ervoor om te springen.

De persoon is uiteindelijk meegenomen door het ambulancepersoneel. Waarom hij op het dak zat is niet duidelijk.

Dit is een bericht van Dennis Koorevaar voor onze mediapartner RTV Dordrecht.