Hotel-restaurant Bellevue te koop; huidige eigenaar verwacht snel nieuwe koper

0
251
Foto: RTV Dordrecht

DORDRECHT – Hotel-restaurant Bellevue aan het Groothoofd in Dordrecht staat te koop. Een van de huidige eigenaren, Rob Puper, verwacht dat voor het einde van het jaar zich een nieuwe koper zal melden.

Al drie jaar kun je er niet op het terras, of in het hotel een kamer boeken. En dat op één van de meest iconische plekken van Dordrecht. Hotel restaurant Bellevue aan het Groothoofd staat nu te koop, daarom spraken we de huidige eigenaar Rob Puper.

Puper noemt het doodzonde dat het bijzondere pand al jaren leegstaat. Hij mist de levendigheid, zolang het pand niet in gebruik is.

Gezien de historische waarde van Bellevue wil Puper het gebouw niet aan de eerste de beste verkopen. “Het hoeft geen sterrenrestaurant te worden, maar ook geen fastfood-tent. Als het maar iets wordt wat bij Dordrecht past”.

Kijk hier naar de reportage over Bellevue, met Rob Puper, de huidige eigenaar.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner RTV Dordrecht.