Jeugdzorg in Studio de Witt

0
478

DORDRECHT/PAPENDRECHT – In Studio De Witt komen deze zaterdag meerdere onderwerpen aan bod. Het radioprogramma van presentator Ben Corino en technicus Hans Hulswit is tussen 10.00 en 12.00 uur live te beluisteren op Papendrecht FM.

In het eerste uur is er aandacht voor de actualiteiten. Zo is er de crowdfundingsactie van de Egelopvang in Papendrecht, die op dit moment meer dan 21.000 euro heeft opgehaald. Ook wordt er gesproken over de prachtige prestatie van de Nederlandse waterpolodames, die in Japan een gouden medaille veroverden op het wereldkampioenschap. Extra aandacht is er voor de Dordtse Brigitte Sleeking, die de winnende strafworp wist te benutten. En de Dordtse Pluktuin is weer open, voor zes euro kunnen belangstellenden zelf hun eigen bos bloemen plukken.

Verder in het eerste uur: aandacht voor het laatste nieuws over FC Dordrecht met clubwatcher Corrado Francke en de dichter van dienst: deze week is dat Merel Meijer.

De hoofdgast in het tweede uur van de uitzending is Anke Elze Rietstap, woordvoerster en belangenbehartiger van Jeugdzorg, Jeugdigs en Jeugdhulp. Over de situatie in Dordrecht, hoe gaat het met de jeugd en wat kan er beter?

De uitzending van Studio de Witt is zaterdag live te volgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur op Papendrecht FM 105. Maandagmorgen tussen 10 en 12 uur wordt Studio De Witt herhaald op Papendrecht FM en maandagmiddag van 17 tot 19 uur bij ATOS Radio 106.1. Het programma wordt op Drechtstad FM 95.7 uitgezonden op zaterdag van 10 tot 13 uur met in het laatste uur de (Dordtse) Politieke Stamtafel.