N3 donderdag urenlang gestremd

0
217
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – De N3 vanuit Papendrecht richting A16 is donderdag enkele uren afgesloten geweest door hulpdiensten. Ter hoogte van de velden van Oranje Wit in Dordrecht was een vrachtwagen met paardenmest geschaard.

Als gevolg van het scharen kantelde de aanhanger, waarna de mest op de weg belandde. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend, de chauffeur van de vrachtwagen merkte zelf niet dat het gebeurde. De aanhanger is uiteindelijk van de weg gehaald waarna de weg is schoongemaakt en vrijgegeven.

Een tijd later, rond 21:00 uur, moest de brandweer nog een keer uitrukken voor een aanrijding bij de oprit van de N3 vanaf de Laan der Verenigde Naties. Bij aankomst bleek het te gaan om een elektrische auto, dus was er extra risico op brand.

De stoplichten waren vanwege het tijdstip al op oranje gesprongen, waarschijnlijk hebben de bestuurders elkaar over het hoofd gezien. Bij beide bestuurders waren er alleen wat pijnlijke plekken te bespeuren, wel werd de oprit voor een uur afgezet. Verkeer werd gedurende dat uur omgeleid.

Dit is een bericht van onze mediapartner RTV Dordrecht.