Politie achtervolgt hond op de A15

0
202
Foto: Instagram politie

REGIO – Een opmerkelijke achtervolging van de politie dinsdagmiddag op de A15. Daar zijn de agenten een tijd bezig geweest om een loslopende hond te pakken te krijgen. Rond 15:00 uur kreeg de meldkamer een belletje dat er een hond op de vluchtstrook van de A15 zou lopen bij de Noordtunnel. Meerdere agenten gingen vervolgens die kant op.

Aan de Ambachtse kant zag een agent de hond door de berm lopen. Daarna begon een hele zoektocht. Via de Rotterdamseweg ging hij naar de Oostmolendijk in Ridderkerk, maar daar raakten agenten het dier kwijt op een boerenerf. Een voorbijganger zag de hond in een slootje zitten en riep de agenten erbij. Het is nog volstrekt onduidelijk wie de eigenaar is. Het dier is overgebracht naar een dierenopvang in Spijkenisse.

Dit is een bericht van onze mediapartner Rijnmond.