Rotonde Veerweg-BK-weg gaat op de schop

0
624
Foto: gemeente Papendrecht

PAPENDRECHT – Maandag 7 augustus start Boskalis in opdracht van de gemeente Papendrecht met werkzaamheden aan de rotonde Burgemeester Keijzerweg – Veerweg. De rotonde is dan voor twee weken volledig afgesloten.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroutes worden ter plaatse aangegeven.

Doel van de werkzaamheden is het verbeteren van de veiligheidssituatie, met name voor fietsers. Er kwamen teveel ongelukken voor waarbij automobilisten fietsers niet of niet op tijd hadden gezien. om dit te bereiken wordt onder meer het fietspad op de rotonde verhoogd. Ook zal het fietspad voor een groot deel eenrichting worden.

Het is de bedoeling dat de rotonde op 22 augustus weer open gaat. Dat is ook de dag waarop de scholen weer beginnen na de zomervakantie.