Suppord on Tour: een week met activiteiten voor jeugd en jongeren

0
180

PAPENDRECHT – De laatste week van de zomervakantie staat volledig in het teken van actie, sport en plezier voor de jeugd en jongeren uit Papendrecht.

Suppord on Tour begint woensdag 16 augustus met een Gameday in het Sportcentrum Papendrecht. Tijdens deze dag kun je deelnemen aan Real life Fortnite en Mario Kart. Deze activiteiten zijn voor jeugd van 8 t/m 15 jaar.

Op donderdag 17 augustus staat Suppord on Tour op het Desveldje bij de van der Palmstraat. Deze dag staat in teken van sport. Er kunnen voetbal- en basketbalclinics gevolgd worden. Naast deze clinics is de sport- en spelbus aanwezig met diverse spellen en activiteiten. Deze middag is voor iedereen van 8 t/m 21 jaar.

De afsluiter van Suppord on Tour is vrijdag 18 augustus op de locatie van Suppord, Boeieraak 1. Tijdens deze dag zijn er verschillende spellen gepland zoals jachtseizoen, FIFA en tafeltennis. Iedereen van 10 t/m 21 jaar kan meedoen aan deze dag.

Op alle bovengenoemde dagen zijn de activiteiten van 13:00 uur t/m 16:00 uur. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs. Voor vragen of meer info, mail naar info@suppord.nl. Voor een overzicht van alle activiteiten van Suppord, kun je terecht op www.suppord.nl