G-voetbal bij VV Papendrecht: voetbal zoals het voor iedereen zou moeten zijn

0
153
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Alweer een flink aantal jaren heeft Voetbalvereniging Papendrecht een G-team. De groep traint elke maandagavond onder leiding van enthousiaste begeleiders. Op zaterdag wordt regelmatig een wedstrijd gespeeld. Het team bestaat uit spelers met uiteenlopende beperkingen, waarbij het doel is om eenieder te laten presteren naar zijn of haar eigen kunnen en waarbij spelvreugde voorop staat. Kortom, voetbal zoals het voor iedereen zou dienen te zijn. Om te weten wat daarmee bedoeld wordt, zou u eigenlijk eens een thuiswedstrijd moeten bijwonen. De aanvang is altijd om 10.00 uur.

De selectie is door de nieuwe sponsors Castrol en Bunkerstation Papendrecht voorzien van respectievelijk nieuwe tenues en trainingspakken. Ook de begeleiding werd met prachtige jassen niet vergeten.

Iedereen van 14 jaar of ouder met een beperking is welkom bij het G-team van VV Papendrecht. De leeftijd van onze huidige spelers varieert tussen de 15 en 40 jaar. Je hoeft ook niet gelijk lid te worden. Je kunt vrijblijvend een aantal keer meetrainen om te kijken of je het echt leuk vindt. En besluit je lid te worden, dan ligt er een fraai tenue en mooi trainingspak voor je klaar. Kortom, laat je beperking je niet beperken als je wilt voetballen en sluit je bij ons aan. Contact opnemen kan via g-voetbal@vvpapendrecht.nl.