Skeeler- en fietstocht door de Alblasserwaard

0
169
Foto: Skeelervereniging Sliedrecht

ALBLASSERWAARD – Skeelervereniging Sliedrecht en IJsclub Nooit Gedacht organiseren op zaterdag 26 augustus de traditionele skeeler- en fietstocht. Er kan gekozen worden uit de afstanden 10, 25, 50 en 75 kilometer. De routes zijn geheel voorzien van routepijlen.

De 10 kilometer start tussen 09.30 en 13.00 uur. Deelname kost 3 euro per persoon (5 euro voor gezinskaart). Deelnemers voor de 25 kilometer kunnen starten tussen 09.30 en 12.00 uur. Deelnemen aan deze afstand kost 5 euro per persoon (10 euro voor een gezinskaart). De 50 kilometer en de 75 kilometer starten tussen 09.00 en 11.30 uur. Deelname kost hier ook 5 euro per persoon (10 euro voor een gezinskaart. Per deelnemer zal 1 euro van het inschrijfgeld gedoneerd worden aan Kika.

Voor de jeugd zal er ook een route van 10 km onder begeleiding van muziek een gezellige stoet gestart worden met een interactief element op skates. Alle deelnemers hiervoor moeten zich om 10:00 uur inschrijven zodat er om 10:15 uur gezamenlijk gestart kan worden. Later starten is ook mogelijk, maar dan zijn de muziekbegeleiding en de spellen al geweest. Hierbij zijn leuke prijsjes te winnen.

De start is vanuit ’t Wingerds Hof aan de Dorpsstraat 31 in Wijngaarden, waar men een routebeschrijving krijgt.

Dit is een verhaal van HetKontakt/Klaroen.